Keukenmeubel

keukenmeubel

Het keukenmeubel vormt de basis van uw keuken. Het is niet alleen bergruimte maar bepaalt door de keuze van het keukenfront tevens de uitstraling. Tegenwoordig heeft de keuken vele ingenieuze en inventieve opbergmogelijkheden. Volledig ingedeelde laden, hoeksystemen met uitzwenkbare plateaus of de draaicarrousel. Ook het keukenbeslag zoals de perfecte scharnieren, lades en deurdemping behoren tot de standaard uitrusting in de keuken. Door de grote hoeveelheid apparatuur in de keuken wordt in de kleinere keukenruimte de nuttig te besteden ruimte voor het opbergen van bestek, servies, pannen en ander keukengerei beperkt. Een groot deel van de keukenfabrikanten is gevestigd in Duitsland. Italiaanse keukens zijn meestal strak van vormgeving en blinken uit in keukendesign. Voor meer nuttige sites over keukens klik hier…

Top 5 aanbieders van Keukenmeubel

rationalRational keukens
Het bedrijf rational einbauküchen GmbH heeft zich ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde keuken producenten van Duitsland.

Uw bedrijf hierUw bedrijf op deze plaats?
Wilt u ook met uw bedrijf in deze lijst van top 5 aanbieders? Bekijk dan onze aantrekkelijke mogelijkheden voor adverteerders.