Compleet composiet-assortiment

Door het toevoegen van de Silestone®-kleuren en de populaire Caesarstone®-kleuren biedt Dekker een heel complete lijn composiet-kleuren. Naast dit uitgebreide assortiment, zijn andere kleuren op aanvraag leverbaar.

Maar liefst drie trendy kleuren uit de Nebula-serie zijn aan het standaardassortiment toegevoegd: Cygnus, Lagoon en Merope leather. Een andere Silestone®-kleur die nu standaard in het aanbod zit, is Cemento Spa. De vier nieuwe kleuren zijn in jumboformaat beschikbaar (max. 322 x 150 cm). Dekker kan verder alle overige Silestone®-kleuren ook leveren.

Daarnaast is de collectie uitgebreid met de populaire Caesarstone®-kleuren. 24 Kleuren zijn in zowel gepolijst, gezoet als in antiek verkrijgbaar.

Dekker Zevenhuizen investeert niet alleen in nieuwe markten en producten, maar ook in nieuwe technieken en uitbreiding van de afwerkingsmogelijkheden. Daardoor kunnen wij de Silestone® Integrity spoelbak niet alleen onderbouwen, maar ook in het blad integreren.

De Integrity-spoelbakken zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de werkbladen. Daardoor vloeien de vormen in elkaar over, om één geheel te creëren. Dat geldt eens te meer voor de geïntegreerde bak. Die harmonieuze eenheid tussen blad en bak geeft de keuken een onnavolgbare uitstraling.