AEG revolutionaire TwinTech™ technologie

De AEG ProFresh koel-vriescombinaties maken gebruik van de meest professionele koeltechnologie om ervoor te zorgen dat het voedsel langer vers blijft en zijn voedingswaarde behoudt.

Hier is TwinTech
Standaard koelapparaten maken gebruik van maar één circuit voor het koelen van zowel de diepvries- als de koelcompartimenten. Maar prestaties zijn beperkt aangezien de droge lucht van de diepvries in het koelgedeelte komt waardoor er vocht onttrokken wordt aan het voedsel en dus ten koste gaat van de versheid. Met de revolutionaire TwinTech™ technologie van AEG is dat verleden tijd. ProFresh heeft twee koelsystemen – één om het koelgedeelte te koelen en één om de diepvries te koelen. Dit helpt bij het creëren van de optimale omstandigheden die vereist is voor elk compartiment zodat de versheid erin blijft.

Bewezen dat versheid langer blijft
Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat fruit en groenten met TwinTech™ langer net zo vers blijven als de dag dat u ze gekocht heeft – Het SGS Institut Fresenius in Duitsland heeft bewezen dat in ProFresh koel-vriescombinaties 7 dagen lang tot 99% van het slagewicht behouden blijft. TwinTech™ creëert stabiele temperaturen en de ideale vochtomstandigheden zodat er minder verlies van water optreedt en ervoor gezorgd wordt dat fruit en groenten langer vers blijven.

Met TwinTech™ blijft voedsel niet alleen langer vers, het zorgt er ook voor dat alle oorspronkelijke vitaminen en voedingsstoffen behouden blijven. Bijvoorbeeld fruit, zoals aardbeien, behouden 10 dagen lang 100% van hun vitamine C.

Gelijke temperaturen op ieder niveau
Met Multi AirFlow technologie stuwt de fan in de koelkast de lucht naar een verdamper in de achterwand, hier wordt het gekoeld en verspreid door de hele koelkast. Dit betekent dat koele lucht naar ieder niveau in de koelkast geblazen wordt, zodat er een stabiele temperatuur ontstaat voor optimale bewaaromstandigheden van voedsel. Het zorgt ook voor snellere koeling dan in een conventionele koel-vriescombinatie en staat een snelle teruggang naar de juiste temperatuur toe nadat de deur is geopend.
NoFrost-vriezer

De ProFresh koel-vriescombinatie maken gebruik van de meest innovatieve koeltechnologie die beschikbaar is: NoFrost. Een luchtcirculatiesysteem leidt vocht uit het binnenste zodat er zich geen ijs vormt. Dit betekent dat u uw koel-vriescombinatie niet hoeft te ontdooien en dat u optimaal gebruik kunt maken van de grote bewaarruimte. Aangezien zich geen ijs kan vormen, is het apparaat ook zeer energiezuinig – onze top ProFresh modellen verbruiken 40% minder energie dan de standaard A-klasse modellen. Het NoFrost systeem samen met TwinTech™ zorgt voor optimale koeling in uw hele koel-vriescombinatie – dus kunt u ten volste genieten van heel vers voedsel.