Adverteren

Op de site Keuken.OpMijnManier.nl is het voor u als adverteerder mogelijk om heel gericht op een specifieke onderwerp te adverteren. Hieronder de mogelijkheden.

Linkpartner (gratis)

Wordt gratis linkpartner van Keuken.OpMijnManier.nl op de pagina ‘Linkpartners‘. Het enigste wat wij van u vragen is een link terug naar deze website.

Top 5 aanbieder

Bij iedere keuken onderwerp vind u een top 5 lijst van aanbieders van het betreffende keuken onderwerp. Minimale tijdsduur voor vermelding in deze lijst is 3 maanden. U betaalt € 50,- per drie maanden. Wilt u uw link het hele jaar door plaatsen, dan betaald u slechts € 150,-.

Banner

Met het plaatsen van een banner kunt u een onderwerp sponsoren. Biedt u bijvoorbeeld werkbladen aan, dan wordt uw banner boven het onderwerp ‘Werkblad’ geplaatst. Minimale plaatsingsduur is 3 maanden. U betaald € 100,- per drie maanden. De prijs voor plaatsing van een banner voor het gehele jaar bedraagt € 300,-. Het is tevens mogelijk uw banner op iedere pagina laten verschijnen (run of site). Voor deze mogelijkheid betaald u per 3 maanden een bedrag van € 400,-. Voor een run of site jaarplaatsing wordt dit € 1200,-.

Advertorial

Wilt u uw product of bedrijf eens uitgebreid onder de aandacht brengen, dan kunt u op deze site een artikel of advertorial met foto’s laten plaatsen. U artikel verschijnt dan op de hoofdpagina van deze website en als link in de sidebar van de website. Bij meer aanbieders van advertorial wordt uw artikel in roulatie getoond. Er is ruimte voor in totaal 5 advertorials. Prijs voor een advertorial op onze site is € 300,- per drie maanden. Voor een jaarplaatsing betaald u € 900,-.

Heeft u moeite met het ontwerpen van uw banner, heeft u nog geen website of wil u uw website laten redesignen, kijk dan op onze ‘Services‘ pagina.

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn exclusief BTW.